Rea!

1353 Läderlindat Handtag 96, Förnicklad/Natur | Inredning Beslag Design Knoppar

SEK 644.59 SEK 258.25

Ge ditt skåp och rum lite extra lyx med detta klassiska handtag som är lindat i snyggt och greppvänligt läder. Läderhandtaget finns i svart, brunt eller naturfärgat läder i kombination med antingen…

I lager

Artikelnr: L5824/A865469 Kategorier: , Taggar: , ,

Beskrivning

Ge ditt skåp och rum lite extra lyx med detta klassiska handtag som är lindat i snyggt och greppvänligt läder. Läderhandtaget finns i svart, brunt eller naturfärgat läder i kombination med antingen polerad mässing, obehandlad mässing eller förnicklad metall.
Polerad mässing
Detta utförande är blank mässing som är polerad och lackerad och inte åldras eller patineras med tiden. Detta då lackeringen gör att materialet inte kommer i direkt kontakt med luft eller andra element. 
Obehandlad mässing
Detta utförande är varken polerad eller lackerad. Obehandlad mässing kommer direkt från svarven och har en rå matt yta. Obehandlad mässing åldras och patineras fortare än behandlad mässing.
Förnicklad 
Förnickling är en ytbehandling som ger en vacker glansig yta.
Foto: Beslag Design
Mässing behöver putsas regelbundet för att behålla den högglansiga ytan. Med tiden blir mässingen annars mörkare och det kan även uppstå fläckar från fukt eller fingeravtryck.
Beslag Design

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “1353 Läderlindat Handtag 96, Förnicklad/Natur | Inredning Beslag Design Knoppar”
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 600
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: