Rea!

Koholmen Fotogenlampa, Grön | Inredning Karlskrona Lampfabrik Fotogen- & Oljelampor

SEK 2019.52 SEK 867.72

Koholmen är en traditionell fotogenlampa från sent 1800-tal som har kommit att bli en väldigt uppskattad dekorationsbely…

I lager

Beskrivning

Koholmen är en traditionell fotogenlampa från sent 1800-tal som har kommit att bli en väldigt uppskattad dekorationsbelysning i moderna hem. Lampan har ett vackert oljehus i munblåst klarglas i ett flertal olika färger att välja mellan som garanterat kommer att tillföra ytterligare elegans i ditt hem. Rundbrännaren är tillverkad av blank mässing, med undantag för lampan med rökfärgat klarglas som har detaljer i förnicklad mässing. Ljusstyrkan som fotogenlampan avger motsvarar ungefär samma ljusstyrka som från sex stycken stearinljus.
Den unika dekorationslampan finns även i två större varianter från Karlskrona Lampfabrik som kallas Skeppsholmen och Kungsholmen. Skapa dig din egna lampfamilj med flera olika storlekar och färgkombinationer.
Information
Oljehus i munblåst klarglas
Finns i åtta olika färger
Brännare i blank mässing (förnicklad mässing med rökfärgat klarglas)
6”’ rundbrännare
Paraffinolja ingår ej
Höjd 24 cm
Designad av Karlskrona Lampfabrik
Mässing behöver putsas regelbundet för att behålla den högglansiga ytan. Med tiden blir mässingen annars mörkare och det kan även uppstå fläckar från fukt eller fingeravtryck.
Karlskrona Lampfabrik

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Koholmen Fotogenlampa, Grön | Inredning Karlskrona Lampfabrik Fotogen- & Oljelampor”
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 600
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: