Rea!

Solstickan Brandsläckare 2 Kg, Vit/Vitt Emblem | Inredning Solstickan Vedförvaring & Brandsäkerhet

SEK 1580.49 SEK 867.72

Solstickan Brandsläckare har med marknadens högsta släckeffekt, och sin i särklass stilrena och snygga design, en given plats…

I lager

Artikelnr: L5824/A865785 Kategorier: , Taggar: ,

Beskrivning

Solstickan Brandsläckare har med marknadens högsta släckeffekt, och sin i särklass stilrena och snygga design, en given plats i alla hem. Smidig pulverbrandsläckare, 2 kg.
För att kunna stoppa och förhindra spridning av en brand krävs ett mycket snabbt agerade. Brandsläckaren bör därför alltid stå väl synlig och lättillgänglig i ditt hem – vilket är lätt gjort med så snygga släckare som de från Solstickan. Brandsläckaren har ett aluminiumemblem med präglad avbildning av Solstickepojken, alternativt ett emblem i äkta läder (ljusbrun och mörkbrun).
Väggfäste och instruktioner medföljer. Pulversläckaren kan återfyllas av behörig servicetekniker.
Solstickan erbjuder nu Trygghetsgaranti på alla sina brandsläckare. Behöver du använda din brandsläckare får du en ny utan extra kostnad. Kom ihåg att registrera ditt köp här för att få tillgång till trygghetsgarantin.
Egenskaper
Brandklass: ABC
Fylld med: Pulver
Effektivitetsklass: 13A 89B C
CE-Märkt
Viktklass: 2 kg
Vikt: 4 kg
Bra att veta vid köp av vit brandsläckare: Den vita nyansen mellan Solstickans vita brandsläckare och vita brandfilt skiljer sig åt, pga. olika material och färgningsmetoder.
Solstickan

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Solstickan Brandsläckare 2 Kg, Vit/Vitt Emblem | Inredning Solstickan Vedförvaring & Brandsäkerhet”
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 600
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: